Achter de maskerade

Schrijver:
Titel: Achter de maskerade
ISBN: 9789028922785
Taal: Nederlands
Uitgever: Pelckmans
Bijzonderheden: Paperback in uitstekende staat
Prijs: € 5,45 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
België is een gehandicapt land. Het bestuur is gebrekkig en ondoorzichtig. Waar de macht wordt uitgeoefend, bestaat weinig of geen democratische controle. De burger voelt het aan, maar ziet niet klaar in de onzindelijke warboel. Hij weet niet echt wat er gebeurt en wie achter de schermen beslist. Hervormingen, conflicten, schandalen verdwijnen in grijze nevelen. Het gebrek aan degelijke informatie voedt de walg voor de politiek. Er is nood aan een helder verhaal dat de juiste klemtonen legt en de grote lijnen zuiver trekt. In dit boek brengt Manu Ruys dat verhaal. Hij zet uiteen hoe de reële machtscentra functioneren en wat de gemeenschappen, de partijen en de mensen tegen elkaar opjaagt. Hij vertelt hoe Vlaanderen evolueert, ook in het perspectief van het Europa van morgen. Hij richt zich vooral tot de jongere generaties die niet weten wat er werkelijk voorgevallen is, en die uitkijken naar een betrouwbaar overzicht.
Verder lezen

Rietje uit Sint-Andries

Verzending via Homerr naar dichtstbijzijnde parcelshop : 3.49€
Verzending brievenbuspost in Nederland : 3.9€ via DPD, Verzending naar thuisadres in België : 5.70€
Verzending naar thuisadres pakketpost in Nederland: 6€ via DPD
- boeken worden goed ingepakt.
- Het gelijktijdig bestellen van meerdere artikelen levert u een belangrijke besparing in de verzendkosten op
- Retour kan binnen de 14 dagen - verzenkosten van de retour zijn voor de koper - Het retouradres wordt u doorgegeven bij de retourmelding.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Achter de maskerade

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Rietje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Rietje
  • Na uw bestelling ontvangen u en Rietje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Rietje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Rietje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.