Anthonisen, Bent Bagoe - Hanstholm-Faestningen

Schrijver:
Titel: Hanstholm-Faestningen
Taal: Deens
Uitgever: Bollerup Boghandels Verlag -Ringkobing - 1985
Bijzonderheden: als nwe. softcover, vierkant 22x 20,5 cm format, 100 pag, vele foto's ill/kaarten ,vz.kn € 4,45/NL
Prijs: € 19,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- zeldzaam Deens/Duitstalig boekje uit de 'Bollerup' serie over de zwaarste Duitse artillerie stelling in N-Europa: Verteidigungsbereich Hanstholm.
- Dit omvatte o.a. M.A.A 118 (4 x 38 cm),die samen met het aan de Noorse kust gelegen marine artillerie steunpunt 'Kroodden' (tevens 4x 38 cm) de toegang tot het Kattegat - en daarmee de Oostzee- kon bestrijken.
- Verder omvatte 'Hanstholm' ter bescherming tegen luchtaanvallen 4x Stützpunkte van M.Fl.A.814 met elk 4 x 10,5 cm luchtdoelgeschut, Luftwaffe Stutzpunt Hamborg, en een batterij oudere 4 x17 cm scheepskanonnen plus verdere aanvullende verdedigingswerken. Kortom, al met al zo'n 2500 man!
-- uitgebreide beschrijving van alle bouwwerken en bunkers + aparte uitvouwbare kaart achterin!.
plus aanvallende info over de bezetting van DK, Atlantikwall in DK, spionage etc.
Verder lezen

DRG uit Velp

Logo DRG

Airwar & Market Garden Battlefieldtours, boeken & DVD, publicaties, onderzoek, lezingen op gebied van Krijgsgeschiedenis mn. WO2, Luchtoorlog '40-'45, Market Garden '44,

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Anthonisen, Bent Bagoe - Hanstholm-Faestningen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DRG

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DRG
  • Na uw bestelling ontvangen u en DRG een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DRG vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DRG kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.