Roeland van der Kley - De drieling van Terhole

Schrijver:
Titel: De drieling van Terhole
ISBN: 97894634597
Taal: Nederlands
Uitgever: Atelier Mauritsfort
Bijzonderheden: Streek/spookverhaal
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
Zeeuws Vlaanderen barst van de streek,- en spookverhalen. Oude en nieuwe verhalen. Het verhaal over de drieling van Terhole is zo'n nieuw verhaal waarin de woede over de ontpoldering en het onderwater zetten van vruchtbaar cultuurland (Hedwigepolder) een uitweg vindt. Zo ontstaan spookverhalen. Zelfs vandaag de dag nog.

Kunstenaar Roeland van der Kley uit Hoek heeft dit verhaal opgeschreven en rijkelijk geïllustreerd. Achterin zit een gecomprimeerde versie van dit verhaal voor opvoering tijdens een vertelavond in het Axels dialect. 52 pagina's, soft cover.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Roeland van der Kley - De drieling van Terhole Roeland van der Kley - De drieling van Terhole Roeland van der Kley - De drieling van Terhole Roeland van der Kley - De drieling van Terhole Roeland van der Kley - De drieling van Terhole

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Atelier Mauritsfort

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Atelier Mauritsfort
  • Na uw bestelling ontvangen u en Atelier Mauritsfort een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Atelier Mauritsfort vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Atelier Mauritsfort kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.