Lootsma, Bart & Damen, Hélène (redactie) - A star is born. De

Schrijver:
Titel: A star is born. De stad als podium. / The city as a stage.
ISBN: 9789068681642
Taal: Meertalig
Uitgever: THOTH, Bussum
Bijzonderheden: 1996, paperback met flappen, 152 pp. (Nederlands en Engels). Fotografie: Michel Boesveld & Kim Zwarts.
Prijs: € 12,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
A Star is Born verschijnt ter gelegenheid van de gelijknamige theatermanifestatie waarmee Groningen het gereedkomen van de herinrichting van de openbare ruimte in de stad viert. De kroon op dat werk is de vormgeving van 4 bijzondere plekken in de stad, de sterren. Rem Koolhaas en Erwin Olaf ontwierpen een openbaar toilet, de Japanse architect Fumihiko Maki en de Belgische theatermaakster Dora van der Groen en drijvend paviljoen, William Alsop en Bruce MacLean een verplaatsbaar podium en Manuel de Solà-Morales een bank en een podium aan het water. In het boek worden deze ontwerpen gedocumenteerd. Essays van Bart Lootsma, Christine Boyer, Hana Cisar/Jos Bosman, Ivan Nio, Roemer van Toorn en Luuk Verpalen plaatsen de wijze waarop Groningen en de individuele ontwerpers met de openbare ruimte omgaan in een breder theoretisch kader. Bovendien leverde de architecten en beeldend kunstenaars zelf statements over de rol van beeldende kunst en architectuur in de openbare ruimte.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.