Adams, Katharina - Alles over hortensia's

Schrijver:
Titel: Alles over hortensia's
ISBN: 9789043820028
Taal: Nederlands
Uitgever: Zuidnederlandse Uitgeverij
Bijzonderheden: 2007, paperback, 95 blz, in zeer goede staat
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Hortensia's groeien en bloeien in een overweldigend aantal vormen en kleuren, variërend van wit tot roze en blauw. Op een geschikte plaats zijn het echte blikvangers. In dit boek vindt u alle informatie die u nodig heeft voor het kweken van Hydrangea in uw eigen tuin, zoals het kweken van de mooiste soorten, beschrijvingen van bloem en blad, de toepassing en de verzorging. Daarnaast komt u te weten welke plantencombinaties mogelijk zijn en welke bodem het meest geschikt is. Ook de juiste manier van planten en de overwintering van uw hortensia’s komen aan bod. Verder leest u alles over de beste voeding voor uw planten, hoe u ze moet snoeien en het behandelen van ziektes.
Verder lezen

Bladaaltje uit Andel

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Adams, Katharina - Alles over hortensia's

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Bladaaltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Bladaaltje
  • Na uw bestelling ontvangen u en Bladaaltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Bladaaltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Bladaaltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.