Reader's Digest - Repareer zelf uw auto

Schrijver:
Titel: Repareer zelf uw auto
ISBN: 9789064070778
Taal: Nederlands
Uitgever: Reader's Digest
Bijzonderheden: 1981, gebonden met stofomslag, 281 blz, in goede staat, stofomslag licht beschadigd, overzichtelijk en rijk geillustreerd met meer dan 1000 foto's in kleur.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit handboek biedt betrouwbare informatie over het zelf uitvoeren van onderhoud en reparaties aan de auto. Het stelt de gebruiker in staat de werking van een auto te begrijpen, fouten en gebreken vast te stellen, ze zelf te verhelpen of ze zo nodig met kennis van zaken te bespreken met de monteur van de garage. In zes aparte hoofdstukken wordt behandeld: De ontwikkeling van de auto, Het kiezen van gereedschap,. Zo werkt de auto, Onderhoud en reparatie, Accessoires en Het opsporen van storingen.
Verder lezen

Bladaaltje uit Andel

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Reader's Digest - Repareer zelf uw auto

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Bladaaltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Bladaaltje
  • Na uw bestelling ontvangen u en Bladaaltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Bladaaltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Bladaaltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.