Geurts Hilde - Autismespectrumstoornis

Schrijver:
Titel: Autismespectrumstoornis
ISBN: 9789036820417
Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum
Bijzonderheden: Zeer goed, kan zeer lichte gebruikssporen hebben. Conditie: Als nieuw. Editie: 2018. Jaar: 2017. Taal: Nederlands.
Prijs: € 36,75
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Uniek voor het Nederlands taalgebied: een standaardwerk autismespectrumstoornis [ASS]. Het hele spectrum in beeld. Aandacht voor de verschillen tussen kinderen, tieners en volwassenen met ASS. De benadering is interdisciplinair: vanuit de psychologie, de ortho)pedagogiek en de psychiatrie. Een bundeling van Nederlandse en Vlaamse expertise. Niet alleen wetenschappers aan het woord maar ook ervaringsdeskundigen. Het boek heeft alles om: het leerboek te worden voor ASS-hulpverleners in opleiding; het naslagwerk te worden voor experts uit de psychologie, (ortho)pedagogiek en psychiatrie. Dit boek is hard nodig. Moderne statistieken stellen het voorkomen van ASS -gemiddeld- op 1% van de bevolking; Nederland telt dan 160.000 en Vlaanderen 60.000 mensen met ASS.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Geurts Hilde - Autismespectrumstoornis