Bril, Martin - Twee broers en een broodjeszaak.

Schrijver:
Titel: Twee broers en een broodjeszaak.
ISBN: 9789076927190
Taal: Nederlands
Uitgever: 521 Amsterdam
Bijzonderheden: 2002, paperback, 63pp.
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De broers Len en Bob dreven jarenlang broodjeszaak Het Balkje, op de hoek van de Kerkstraat en de Leidsestraat, in het hartje van Amsterdam. Over het centrum van de hoofdstad kun je verschillend denken, maar slechts weinigen legden iedere dag opnieuw zoveel zonnigheid en optimisme aan de dag als deze twee broers. Martin Bril had niet ver van Het Balkje zijn kantoor. Hij liep iedere dag wel een paar keer bij de broers binnen. Niet alleen voor een broodje, maar ook voor een praatje, een mop, een anekdote en het laatste nieuws uit de Amerikaanse honkbalcompetitie. Toen Bril in 1997 met zijn dagelijkse column in Het Parool begon, duurde het niet lang voor hij over de broers, hun leven en hun broodjeszaak schreef. Vier jaar later gingen Len en Bob failliet, maar enig verband met Brils schrijverij over hun zaak is nooit aangetoond. In Twee broers en een broodjeszaak zijn alle columns over Het Balkje bijeengebracht. Samen schilderen ze een hilarisch, absurdistisch en toch ook ontroerend beeld van twee jongens die verknocht zijn aan elkaar, aan hun stad en hun gewoonheid. Dat laatste is in de freakshow die Amsterdam is toch wel heel bijzonder.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.