Price, Elined - De wintertuin. Vormgeving en beplanting voor ee

Schrijver:
Titel: De wintertuin. Vormgeving en beplanting voor een sfeervolle tuin in de winter.
ISBN: 9789041003959
Taal: Nederlands
Uitgever: Areopagus
Bijzonderheden: 1996, Gebonden, 128 pp. Fotografie: Clive Nichols. Vertaling: Uta Anderson.
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De vormgeving van een tuin wordt pas goed zichtbaar in zijn winterse kaalheid. Zonder het schitterende kleurenspel van de herfst en de rijke afwisseling van het voorjaar en de zomer, vallen de kleuren die de winter biedt extra op. Ze dwingen de kijker tot een intense waarneming. Het vraagt oog voor het kleine, waardering voor vorm en gevoel voor lijnenspel. Hoe vaak kijken we niet zonder echt te zien en vinden we iets mooi zonder te weten waarom? De Wintertuin laat zien waarom een tuin in de winter zo mooi kan zijn en wat de spookachtig witte ranken van een braam, de vlammend gekleurde takken van een kornoelje of het strakke silhouet van een taxushaag zo betoverend maakt. Waarom een bepaalde opbouw van een tuin of een combinatie van planten weet te boeien. Auteur Eluned Price en fotograaf Clive Nichols ondernamen een speurtocht naar de essentie van de tuin in de winter met als resultaat een harmonische eenheid tussen tekst en foto's.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.