Shem, Samuel en Janet Surrey - We moeten praten. Zinvolle gespr

Schrijver:
Titel: We moeten praten. Zinvolle gesprekken tussen man en vrouw
ISBN: 9789026315671
Taal: Nederlands
Uitgever: Ambo, 1998
Bijzonderheden: 287 pagina's, paperback, nieuwstaat
Prijs: € 12,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Twee internationaal geroemde relatietherapeuten wagen zich op het terrein van John Gray en Deborah Tannen. Ze breken met de 'regels' en vertellen over hun buitengewoon effectieve methode waarmee paren werkelijk contact in plaats van oppervlakkige harmonie kunnen bereiken. We moeten praten staat vol echt gebeurde verhalen over mensen die worstelen met echte problemen. Het boek levert het doorslaggevende bewijs dat mannen en vrouwen uiteindelijk toch niet van verschillende planeten komen.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Shem, Samuel en Janet Surrey - We moeten praten. Zinvolle gesprekken tussen man en vrouw Shem, Samuel en Janet Surrey - We moeten praten. Zinvolle gesprekken tussen man en vrouw

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Leidschendammer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Leidschendammer
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Leidschendammer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Leidschendammer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Leidschendammer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.