Sasson, Jean P. - Liefde in een verscheurd land / Joanna uit Ko

Schrijver:
Titel: Liefde in een verscheurd land / Joanna uit Koerdistan: het ware verhaal vab haar ontsnapping aan de wraak van de Irakezen
ISBN: 9789022993453
Taal: Nederlands
Uitgever: A.W. Bruna LeV.
Bijzonderheden: 2007, paperback in nieuwstaat. Verzk 4,50 euro naar DHL afhaalpunt, 5,75 euro thuisbezorgd. En dan kunnen er nog heel veel boeken bij
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
in dit aangrijpende boek vertelt Jean Sasson het verhaal van Joanna Al-Askari Hussein. In het Irak van Saddam Hoessein wordt Joanna verliefd op een Koerdische vrijheidsstrijder. Ze trouwt met hem en volgt hem in de strijd. Maar als haar geboortedorp in 1987 wordt aangevallen met gifgas moet ze vluchten voor haar leven.
Joanna weet te ontsnappen, maar meer dan 200.000Koerden komen om in Saddams volkerenmoord.
Door het verhaal van Joanna leren we over het trieste lot van het Koerdische volk, dat gewelddadig is onderdrukt door Irakezen, Turken, Iraniërs en Syriërs. Liefde in een verscheurd land is een onvergetelijk portret van een bijzondere vrouw en een onthullende visie op de onderdrukking van het Koerdische volk.
Jean P. Sasson schrijft en geeft wereldwijd lezingen. Ze heeft in Saudi-Arabië gewoond en veel gereisd in het Midden-Oosten. Ze heeft vijf internationale bestsellers op haar naam staan: Sultana, Sultana's dochters, Sultana's droom, Kinderen van het beloofde land en Mayada. Tegenwoordig woont ze in het zuiden van de Verenigde Staten.
Verder lezen

de Koopjeskoffer uit Goirle

Logo de Koopjeskoffer

Wat leuk dat je (misschien wel) iets gaat bestellen in mijn winkeltje!
Vaak kan er nog een boek (of meerdere boeken) bij je bestelling voor dezelfde verzendkosten.
Om makkelijker te zoeken tussen mijn andere boeken op categorie, trefwoord etc. kun je ook op de website kijken, www.dekoopjeskoffer.nl.
Verder staan er veel boeken ook op marktplaats, en kun je me vinden op Facebook en Instagram.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sasson, Jean P. - Liefde in een verscheurd land / Joanna uit Koerdistan: het ware verhaal vab haar ontsnapping aan de wraak van de Irakezen Sasson, Jean P. - Liefde in een verscheurd land / Joanna uit Koerdistan: het ware verhaal vab haar ontsnapping aan de wraak van de Irakezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij de Koopjeskoffer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met de Koopjeskoffer
  • Na uw bestelling ontvangen u en de Koopjeskoffer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van de Koopjeskoffer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • de Koopjeskoffer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.