Kuiper J. Jacomijn - Hetty H. de Laat - Van Adviseren Naar Moti

Schrijver:
Titel: Van Adviseren Naar Motiveren motiverende gespreksvoering in de financiële hulpverlening
Taal: Nederlands
Uitgever: 2010 NIBUD
Bijzonderheden: 1e druk. Softcover in zeer goede staat, 104 blz.
Prijs: € 13,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Financieel hulpverleners zijn dagelijks bezig met gedragsverandering, met het duurzaam veranderen van financieel gedrag bij hun klanten. Dat gaat vaak niet vanzelf en zeker niet moeiteloos. De vraag is hoe je de klant zijn eigen verantwoordelijkheid laat nemen en hij zijn leven zo inricht dat hij een financieel gezonde toekomst tegemoet gaat.
Verder lezen

BoekenZoeken uit Lisse

Logo BoekenZoeken

Hartelijk dank voor uw bestelling. Bezoek ook onze Facebookpagina:
https://www.facebook.com/BoekenZoeken. Een "like" wordt zeker gewaardeerd.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kuiper J. Jacomijn - Hetty H. de Laat - Van Adviseren Naar Motiveren motiverende gespreksvoering in de financiële hulpverlening Kuiper J. Jacomijn - Hetty H. de Laat - Van Adviseren Naar Motiveren motiverende gespreksvoering in de financiële hulpverlening Kuiper J. Jacomijn - Hetty H. de Laat - Van Adviseren Naar Motiveren motiverende gespreksvoering in de financiële hulpverlening Kuiper J. Jacomijn - Hetty H. de Laat - Van Adviseren Naar Motiveren motiverende gespreksvoering in de financiële hulpverlening Kuiper J. Jacomijn - Hetty H. de Laat - Van Adviseren Naar Motiveren motiverende gespreksvoering in de financiële hulpverlening Kuiper J. Jacomijn - Hetty H. de Laat - Van Adviseren Naar Motiveren motiverende gespreksvoering in de financiële hulpverlening Kuiper J. Jacomijn - Hetty H. de Laat - Van Adviseren Naar Motiveren motiverende gespreksvoering in de financiële hulpverlening

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenZoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenZoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenZoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenZoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenZoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.