Kinderen, Antoon, der - De jeugd van Antoon der Kinderen door h

Schrijver:
Titel: De jeugd van Antoon der Kinderen door hemzelf beschreven anno 1892
Taal: Nederlands
Uitgever: C.A.J. van Dishoeck - Bussum
Bijzonderheden: 1927 - gebonden - met originele kopergravure van portret van auteur 1859-1925 - afm. boekje 10.5 x 14.5 - i.g.st.
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: De inleiding, gedateerd Amsterdam, November 1926, is van J.H. der Kinderen-Besier die het boekje opdraagt aan de leerlingen van Antoon der Kinderen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kinderen, Antoon, der - De jeugd van Antoon der Kinderen door hemzelf beschreven anno 1892 Kinderen, Antoon, der - De jeugd van Antoon der Kinderen door hemzelf beschreven anno 1892

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Voorgrootenklein

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Voorgrootenklein
  • Na uw bestelling ontvangen u en Voorgrootenklein een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Voorgrootenklein vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Voorgrootenklein kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.