Zwaan, Gerrit van der - Atelier Tolé. Houtsnijkunst met een boo

Schrijver:
Titel: Atelier Tolé. Houtsnijkunst met een boodschap.
ISBN: 9789087881689
Taal: Nederlands
Uitgever: BDU Boeken, Barneveld
Bijzonderheden: Gebonden, 2012, 180 blz. Met foto's. Gesigneerd met opdracht door Gert van Middendorp op een ingeplakt briefje op 1e titelblad.
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Over houtsnij-atelier Tolé in Garderen, waar Gert van Middendorp (1941) al een halve eeuw een centrale rol speelt. Het boek is thematisch ingedeeld met o.a. aandacht voor het historisch perspectief van het ambacht en de plaatsen waar het atelier was gevestigd, maar bovenal voor de stichtelijke waarden van de gesneden en gegutste voorstellingen, die gebaseerd zijn op de Bijbel. Talrijke foto's in kleur en zwart-wit, steevast van traditioneel uitgewerkte panelen en anderszins gevormde stukken, getuigen van het vakmanschap van Van Middendorp en zijn liefde voor het materiaal.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zwaan, Gerrit van der - Atelier Tolé. Houtsnijkunst met een boodschap.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.