Tendeloo, J. - Alles over de brommer. Handleiding voor bromfiet

Schrijver:
Titel: Alles over de brommer. Handleiding voor bromfietsers inzake aanschaf, gebruik, onderhoud en reparatie van bromfietsen, alsmede leidraad voor het voorkomen en verhelpen van storingen.
ISBN: 9789020110869
Taal: Nederlands
Uitgever: Kluwer Technische Boeken, Deventer
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 1980, 116 blz. 9e, herziene druk. Met 78 foto's en tekeningen. Enkele vlekjes en vouwtjes.
Prijs: € 7,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De keuze van het brommertype en de kosten die deze later met zich meebrengt, bepalen grotendeels het nut van de brommer. De factoren, die de keuze van de brommer bepalen worden in deze herdruk uitvoerig behandeld. De kosten c.q. onderhoudskosten worden voordelig beïnvloed, doordat men storingen vroegtijdig kan onderkennen. De theoretische achtergrond hiervan wordt in begrijpelijke taal uit de doeken gedaan. Voor de storingen zijn overzichtelijke tabellen opgesteld om de oorzaak op te kunnen sporen. Voor brommerbezitters een verhelderend boekje dat kostensparend kan werken. Voor anderen een uitstekende mogelijkheid zich in de brommerwereld te oriënteren.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.