Cross, Charles R. - Kurt Cobain

Schrijver:
Titel: Kurt Cobain
ISBN: 9789021536965
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos Uitgevers, Utrecht
Bijzonderheden: Gebonden, 2008, 159 blz. Met foto's en de bijlagen (CD en reproducties).
Prijs: € 25,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In het rijtje Janis Joplin, Jim Morrison, Jimi Hendrix is sinds 1994 Kurt Cobain toegevoegd. Pophelden die op 27-jarige leeftijd onder mysterieuze (drugs)omstandigheden zijn gestorven en wier artistieke nalatenschap onverminderd populair is gebleken. Kurt Cobain was de voorman van de grungeband Nirvana. De druk van het succes en de daarbijbehorende publicitaire gekte kon de gevoelige geest van Cobain niet aan en hij pleegde zelfmoord. De auteur van de toonaangevende biografie van Cobain 'Heavier than Heaven' stuitte bij zijn research op vele dozen spullen van Cobain. Waaronder foto's, dagboekfragmenten en (morbide) collages van plaatjes uit tijdschriften, (gemutileerde) speelgoedfiguren en kitscherige hartvormige dozen. Cross beschrijft nogmaals het leven van Cobain, maar nu vanuit een meer persoonlijk perspectief van de figuur Cobain. Rijk geïllustreerd met kleurenafbeeldingen en niet eerder gepubliceerde foto's uit zijn nalatenschap. Extra aantrekkelijk zijn de levensechte reproducties van dagboekaantekeningen, flyers en documenten. Daarnaast een cd met een sprekende Cobain (8 min.) en een weergave van een radio-interview met de auteur over de research voor dit boek, dat een waardevolle aanvulling op de documentatie over het popicoon is.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cross, Charles R. - Kurt Cobain

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.