Wilhelm, R. & Jung, C.G. - Het geheim van de gouden bloem. Een

Schrijver:
Titel: Het geheim van de gouden bloem. Een Chinees levensboek.
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes bv, Deventer
Bijzonderheden: 1975, 3e uitgebreide druk. Gebonden met stofomslag, 170 pp.
Prijs: € 22,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een Chinees levensboek

Het geheim van de gouden bloem is een oud mystiek Chinees geschrift. Het is aanvankelijk mondeling overgeleverd, later door handschriften en ten slotte is in de achttiende eeuw de eerste druk verschenen. Het wordt voorafgegaan door een uitvoerige inleiding van C.G. Jung en een herdenkingsrede die Jung na de dood van Richard Wilhelm uitsprak. Merkwaardig is dat dit alles zozeer een geheel vormt dat men het ene werkelijk nodig heeft om het andere te begrijpen. Het geheim van de gouden bloem vereist niet zozeer wetenschappelijke eruditie als wel innerlijke rijpheid. Het werk beschrijft een psychisch gebeuren in de mens als de ontwikkeling van een innerlijk ervaren. Aan de hand van een twaalftal mandala-achtige tekeningen gaat Jung dit innerlijk proces in de mens na. Het boek is een gelukkige combinatie van de kennis van een der grootste sinologen uit deze eeuw met de psychologie en wijsheid van C.G. Jung.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.