P.A. van der Vlies - 20 Jaar calamiteiten in de Zeeuwse wateren

Schrijver:
Titel: 20 Jaar calamiteiten in de Zeeuwse wateren
Taal: Nederlands
Uitgever: De Vries Communicatie Centrum
Bijzonderheden: Hardcover
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Door P.A. van der Vlies, hoofd-projectleider wrakopruiming Westerschelde/ calamiteitencoördinator [periode 1983-2003].

Speciale uitgave ter gelegenheid van het afscheid van P.A. van der Vlies, oud hoofd-projectleider wrakopruiming van Rijkswaterstaat, directie Zeeland.

In 1965 is Piet van der Vlies, geboren op 31 december 1938 te Rotterdam, gestart bij de Provinciale Stoombootdiensten in Zeeland als assistent-agent te Kats en Perkpolder. Daarna naar Rijkswaterstaat Meetdienst te Zierikzee als waarnemer ‘B’. Overgeplaatst naar de Deltadienst te Burghsluis, betrokken bij de nautische begeleiding van het hefschip ‘Ostrea’ dat de pijlers zal gaan plaatsen ten behoeve van de stormvloedkering Oosterschelde. Sinds 1983 aangesteld bij de directie Zeeland bij de afhandeling van calamiteiten als calamiteiten-coördinator. Sinds 1995 als hoofd-projectleider wrakopruiming Westerschelde van Rijkswaterstaat betrokken bij de verdieping van de Westerschelde voor het bergen van circa 60 obstakels.

Op woensdag 9 maart 1983 de eerste klus, de stranding van de Breskens 15 ‘De Hoop’ op de zeedijk bij Westkapelle. Op woensdag 13 augustus 2003 mijn 161e en laatste klus, de stranding na aanvaring van de autoschepen ‘Grande Nigeria’ en ‘Nada V’ nabij Bath.
Verder lezen

Rafael

particulier

Rafael uit Krimpen aan den IJssel

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

P.A. van der Vlies - 20 Jaar calamiteiten in de Zeeuwse wateren P.A. van der Vlies - 20 Jaar calamiteiten in de Zeeuwse wateren P.A. van der Vlies - 20 Jaar calamiteiten in de Zeeuwse wateren

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Rafael

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Rafael
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Rafael een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Rafael vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Rafael kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.