Aldus, Boudewijn - De avonturen van Tomio / 50 verhaaltjes voor

Schrijver:
Titel: De avonturen van Tomio / 50 verhaaltjes voor het slapengaan
ISBN: 9789051086379
Taal: Nederlands
Uitgever: Areopagus
Bijzonderheden: Paperback in prima staat, zo goed als nieuw
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Kennen jullie Tomio al? Tomio is een lieve, rode kater.
Hij woont aan de rand van Dierendorp. Samen met zijn vriendjes, de beren Klauwkleum en Honingbuik en het hondje Woef, heeft hij iedere dag beel plezier. Maar soms gaat er iets mis. Dat komt doordat Klauwkleum en Honingbuik wel eens domme dingen doen. Of door de gemene plannetjes van het Oude Vrouwtje, dat ook kan toveren. Maar dankzij zijn slimheid en de hulp van zijn vriendjes weet Tomio altijd alles weer tot een goed einde te brengen.
Verder lezen

de Koopjeskoffer uit Goirle

Logo de Koopjeskoffer

Je vindt me ook op Facebook, en op marktplaats met echt heel veel boeken, in allerlei genres. Zoek daar op koopjeskoffer en je komt vanalles tegen. Je kunt ook langskomen in Goirle om rond te snuffelen, stuur dan even een berichtje om een afspraak te maken.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Aldus, Boudewijn - De avonturen van Tomio / 50 verhaaltjes voor het slapengaan Aldus, Boudewijn - De avonturen van Tomio / 50 verhaaltjes voor het slapengaan

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij de Koopjeskoffer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met de Koopjeskoffer
  • Na uw bestelling ontvangen u en de Koopjeskoffer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van de Koopjeskoffer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • de Koopjeskoffer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.