Punt, Annemiek - Passie in glas

Schrijver:
Titel: Passie in glas
ISBN: 9789025960117
Taal: Meertalig
Uitgever: Ten Have, Kampen
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 2009, 155 blz. Nederlands- en Engelstalig. Met kleurenfoto's. Pakketpóst.
Prijs: € 19,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Annemiek Punt (1959) is sinds 1979 zelfstandig glaskunstenares. Ze werkt voor instellingen en particulieren en maakt zowel monumentaal (ramen) als kleiner werk, zoals wandobjecten en vrijstaande objecten, schalen, vazen en glassculpturen, in verschillende technieken. Aanvankelijk voerde zij ook restauraties uit. In 2003 vestigde zij haar naam met haar winnende ontwerp (en uitvoering) van een raam in de Nieuwe Kerk te Delft. Dit fraaie boek vormt in tekst (Nederlands en Engels) en beeld een goede introductie op de kunstenares en haar werk. In korte hoofdstukken beschrijft schrijver en journalist De Witt op toegankelijke wijze eerst jeugd, opleiding, ontwikkeling en inspiratiebronnen. Vervolgens gaat hij in op het werk en de diversiteit van de opdrachten, met veel aandacht voor de door Punt gehanteerde technieken. Ook de waardering voor haar werk komt aan bod. Het meest echter spreken de talrijke prachtige foto's in kleur, vele full page, het merendeel door Ter Ellen. Het boek eindigt met een lijst (selectie) van publiek werk.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Punt, Annemiek - Passie in glas

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.