Eddy, Mary Baker - Science and Health with Key to the Scripture

Schrijver:
Titel: Science and Health with Key to the Scriptures
Taal: Engels
Uitgever: Allison V. Stewar Boston/The University Press Cambridge USA
Bijzonderheden: Hardcover, 700 pag, 1911, Donkerbruin linnen met vergulde stempels op de rug en vooromslag en decoratieve, blindgestempelde randen aan beide omslagen.
Prijs: € 24,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info: De binding is te zien tussen de cover en het schutblad. Op het schutblad is een naam en datum bovenaan geschreven en een nummer linksboven op de andere pagina. Verder verkeert het boek in goede staat. Verder een sticker van Christian Science Society Amsterdam. Foto´s op verzoek.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Leestverder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Leestverder
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Leestverder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Leestverder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Leestverder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.