Muller, B - Festung Boulogne

Schrijver:
Titel: Festung Boulogne
ISBN: 978907801207
Taal: Nederlands
Uitgever: Muller 2016
Bijzonderheden: nwe. hardcover, ingebonden, A4 formaat, 398 pag, vele ill. in zw.w en kaarten in FC, verz.kn.Eur 5,95/NL
Prijs: € 49,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- Dit fraaie boek vormt voor militair-historisch geïnteresseerden een reconstructie van de Festung Boulogne. In de Tweede Wereldoorlog werd deze haven en omliggend gebied een voor de Duitsers belangrijk punt in de verdediging. Zij verwierf als onderdeel van de verdedigingslinie Atlantikwall de militaire status van Festung die tot de laatste man verdedigd moest worden.
- In het boek word getracht word een beeld te geven over de diverse gebeurtenissen en aspecten. Hierbij speelt de combinatie mens – verdediging vaak een rol. Uitgebreid archief- en veldonderzoek werd aangevuld met veel niet eerder gepubliceerd fotomateriaal. Het boek verklaart de militaire structuur en verschillende fases van bouw ten behoeve van de drie krijgsmachtonderdelen. Daarbij worden diverse aspecten van de verdediging toegelicht zodat een beter beeld van de nimmer afgebouwde vesting ontstaat.
- Naast dit constructieve deel wordt uitgebreid aandacht besteed aan diverse Geallieerde acties, specifiek Operatie Wellhit: de destructie van de vesting. De voorbereidingen en de uiteindelijke strijd worden in detail begeschreven.
Verder lezen

DRG uit Velp

Logo DRG

Airwar & Market Garden Battlefieldtours, boeken & DVD, publicaties, onderzoek, lezingen op gebied van Krijgsgeschiedenis mn. WO2, Luchtoorlog '40-'45, Market Garden '44,

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Muller, B - Festung Boulogne

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DRG

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DRG
  • Na uw bestelling ontvangen u en DRG een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DRG vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DRG kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.