Naomi Wolf, Jacqueline Wesselius - Aan de slag !

Schrijver:
Titel: Aan de slag !
ISBN: 9789022515983
Uitgever: Meulenhoff Boekerij
Bijzonderheden: Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 1. Taal: Nederlands.
Prijs: € 4,85
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Naomi Wolf, schrijfster van het spraakmakende 'De zoete leugen of de mythe van de schoonheid', hield talloze lezingen over haar boek voor grote groepen vrouwen. Telkens weer kreeg ze de vraag hoe het nu verder moest met het feminisme. Wanneer komt nu eindelijk de derde feministische golf, was steeds het terugkerend refrein. 'Aan de slag!' is het antwoord op die vraag. Het is een inspirerend boek dat alle vrouwen ideeën aan de hand doet voor een nieuwe aanpak. Geen gezeur, geen geklaag, kortom: geen slachtoffer-feminisme. En geen onderling gekissebis meer. De vrouwenbeweging is de afgelopen tien jaar vastgeroest in de eigen dogma's en dat moet nu maar eens afgelopen zijn. Zelfrespect tolerantie en een practische instelling zijn de wapens waarmee de derde feministische golf tot een succes gemaakt kan worden.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Naomi Wolf, Jacqueline Wesselius - Aan de slag !