Audouard, Antoine - Afscheid van Heloise

Schrijver:
Titel: Afscheid van Heloise
ISBN: 9789029500623
Taal: Nederlands
Uitgever: Arbeiderspers
Bijzonderheden: Paperback in zeer goede staat; 2003, 327pp.
Prijs: € 4,25 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Hij is de beroemdste filosoof van de twaalfde eeuw. Hij bracht een vroege renaissance in het denken op gang. Zij is zijn begaafdste leerling. Hij verleidt haar in eerste instantie maar zij bekent hem uiteindelijk haar liefde: Abélard en Héloïse. Antoine Audouard brengt met schitterende verbeeldingskracht de ongelooflijke vitaliteit van de twaalfde eeuw tot leven. De geschiedenis van Abélard en Héloïseis door de eeuwen heen levend gebleven. Hun woorden zijn de onze, de heftigheid van hun gevoelens komt ons bekend voor. Abélard ? broer van elke man. Héloïse ? zuster van elke vrouw. Heel verrassend is het einde van deze roman. Pas dan komt er iets duizelingwekkends aan het licht over het auteurschap van de brieven. De roman over de Sartre en Beauvoir van het Parijs van de twaalfde eeuw is voorzien van een uiterst informatief voorwoord van Jeanne Holierhoek, vertaalster van dit boek.
Verder lezen

Feestboek uit Maastricht

Logo Feestboek

Feestboek wil mooie boeken een tweede leven geven. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is mogelijk om uw aankoop als cadeau te verzenden. Bij bestelling van meerdere boeken ontvangt u korting.
Literatuur * Romans * Thrillers * Biografieën * Kunst * Muziek * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Audouard, Antoine - Afscheid van Heloise

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Feestboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Feestboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Feestboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Feestboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Feestboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.