Dhooge, Bavo, Braeckeleer, Nico De - Don Kameleon en de tijdspo

Schrijver:
Titel: Don Kameleon en de tijdspoort
ISBN: 9789059329591
Taal: Nederlands
Uitgever: Abimo, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2013, 172pp, Gebonden; NIEUW!! (alleen gebruikt voor recenseren)
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Spion Don Kameleon (ik-figuur) en zijn vrienden Paddy (reuzenschildpad) en Harry (hagedis) krijgen van het geheim dierenverbond een bijzondere opdracht. Ze moeten naar de toekomst reizen om te voorkomen dat de nazaten van King Cobra de macht krijgen over Animala en het landschap veranderen in een doffe en grijze wereld. Het team wordt echter gevangengenomen, waardoor het geheim dierenverbond groot gevaar loopt. Humoristisch geschreven verhaal in korte hoofdstukken. Het boek bevat veel kleurrijke stripachtige illustraties en visuele effecten in de vorm van gekleurde letters, verschillende lettertypes en lettergroottes, vergelijkbaar met de Stilton-boeken. Daardoor is het ook aantrekkelijk voor kinderen die niet graag lezen, maar het taalgebruik is niet altijd eenvoudig. Stevige uitgave in pocketformaat met omslag in meerkleurendruk. Zelfstandig te lezen vijfde deel uit de serie 'Don Kameleon'*. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.
Verder lezen

De Boekenrecensent

De Boekenrecensent uit Hardenberg

Logo De Boekenrecensent

Hartelijk welkom in ons Boekwinkeltje! Wij bieden boeken te koop aan, waarvan het overgrote deel helemaal nieuw is. Wij recenseren namelijk al ruim 30 jaar voor NBD Biblion, de boekenleverancier voor de Nederlandse bibliotheken. Nadat we de recensie geschreven hebben mogen we het boek houden. Het afgelopen jaar schreven wij ruim 80 recensies. Je snapt dat onze boekenkasten dan gauw overvol raken, zeker ook omdat in onze woonplaats door corona afgelopen jaar de boekenmarkt niet plaatsvond. Wij bieden de boeken aan voor een schappelijke prijs, meestal ca. 50% van de nieuwprijs. Maar ook is er een klein aanbod van actuele thrillers, aangeschaft door onze leesgrage dochter in de USA. Thuis hebben we nog meer titels staan, dus wil je bijvoorbeeld als school je schoolbieb uitbreiden, neem dan gerust contact op! Afhalen van boeken is in overleg mogelijk. Dat spaart portokosten, als je in de buurt woont! Hartelijke groeten van de boekenrecensenten Dirry en Erik.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dhooge, Bavo, Braeckeleer, Nico De - Don Kameleon en de tijdspoort

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekenrecensent

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekenrecensent
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekenrecensent een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekenrecensent vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekenrecensent kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.