Biegel, Paul - Het ijzeren tapijt

Schrijver:
Titel: Het ijzeren tapijt
ISBN: 9789025107543
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Holland
Bijzonderheden: 2e druk 1997, Gebonden, hardcover. 118 pag. Boek is in nieuwstaat!
Prijs: € 5,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De bewoners van het dorpje Pebbel zijn in rep en roer omdat ze niet weten wie. De ruïne van hun kasteel is in oude glorie hersteld, maar door wie?
En het wordt nu in al die glorie bewoond, maar door wie? Een afgezette koning? Een Amerikaanse miljonair? Een filmster? Een kloosterorde van heilige nonnen? Erg geheimzinnig, vindt tante Jo.
Maar de dametjes van het Pebbelse bejaardenhuis Zon ter Kimme laten het er niet bij zitten. Ze schrijven gewoon een brief aan de onbekende bewoner en nodigen zichzelf uit op de thee: `...want we zijn natuurlijk erg benieuwd hoe mooi ons geliefde kasteel is geworden en zouden graag eens komen kijken. Mag dat een keertje?'
Het mag, en het wordt een geweldige theepartij, waarbij de dames smikkelen en smullen en zwelgen in de luxe van de gastvrije bewoner, die wel stinkend rijk moet zijn. Ze raken er niet over uitgepraat, maar dan gebeurt er iets waardoor de dametjes niet uitgepraat raken over een heel andere kant van de bewoner. Een gruwelijke. En dan ondernemen ze actie...
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Biegel, Paul - Het ijzeren tapijt

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.