Wouw, Danielle van de - Als ik de juiste woorden had... / inspi

Schrijver:
Titel: Als ik de juiste woorden had... / inspirerende gedichten voor alle situaties tussen zwangerschap en afscheid
ISBN: 9789059645226
Taal: Nederlands
Uitgever: ImageBooks
Bijzonderheden: 2008, Hardcover in nieuwstaat
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Als je het niet kunt zeggen, schrijf het dan. Als je het niet kunt schrijven, mag ik je dan helpen..
Geconfronteerd met situaties van geluk of verdriet zoeken we naar woorden om onze gevoelens tot uitdrukking te brengen. De woorden van een ander kunnen ons dan een duwtje in de rug geven. Laat je meenemen door onze nieuwe auteur Danielle van de Wouw in haar inspiratieboek. Een geschenk aan jou, voor het leven in al zijn facetten. Om zomaar wat in te lezen. En vooral om je te helpen bij al die mooie en moeilijke momenten als je de juiste woorden even niet weet.
Verder lezen

de Koopjeskoffer uit Goirle

Logo de Koopjeskoffer

Je vindt me ook op Facebook, en op marktplaats met echt heel veel boeken, in allerlei genres. Zoek daar op koopjeskoffer en je komt vanalles tegen. Je kunt ook langskomen in Goirle om rond te snuffelen, stuur dan even een berichtje om een afspraak te maken.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wouw, Danielle van de - Als ik de juiste woorden had... / inspirerende gedichten voor alle situaties tussen zwangerschap en afscheid Wouw, Danielle van de - Als ik de juiste woorden had... / inspirerende gedichten voor alle situaties tussen zwangerschap en afscheid

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij de Koopjeskoffer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met de Koopjeskoffer
  • Na uw bestelling ontvangen u en de Koopjeskoffer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van de Koopjeskoffer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • de Koopjeskoffer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.