Ven, Jean-Pierre van de - RUZIE IN DE TENT. Waarom ruziemaken g

Schrijver:
Titel: RUZIE IN DE TENT. Waarom ruziemaken gezond is en confrontaties mijden niet werkt
ISBN: 9789077881286
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Haystack, 1e druk 2008; paperback, 142 blzn
Bijzonderheden: redelijke staat, zie meer info
Prijs: € 8,90
Verzendkosten: € 4,10 (binnen Nederland)
Meer info:
tikje scheef, gestoten hoekjes, spikkeltje op snee

Je ziet je collega's waarschijnlijk langer en vaker dan je levenspartner, dus ook tussen negen en vijf is er wel eens ruzie in de tent. Ook zo'n hekel aan al die frustrerende en nutteloze conflicten? Ontdek dat anderen confronteren met je ware motieven meer oplevert dan het sussen en vermijden van conflicten.
Dat er ruzie is, komt ook doordat jij ergens voor staat. Dit boek helpt je om te ontrafelen wat dat is. Als je weet wat je doel is, is de kans veel groter dat je dit ook bereikt. Met behulp van de praktische technieken en de herkenbare voorbeelden in dit boek krijg je eindelijk grip op conflicten.
Dit boek zal je kijk op ruzie drastisch veranderen. Het conflict waar je nu last van hebt, kan het begin zijn van een vruchtbare relatie met je collega, medewerker of baas.
Psycholoog Jean-Pierre van de Ven is Nederlands bekendste relatietherapeut. Hij schreef eerder al drie boeken over omgaan met relatieproblemen (Ruzie met je partner, Omgaan met relatieproblemen en Zo erg is het nou ook weer niet) en columns in de Volkskrant over zijn psychologenpraktijk. Hij werkt vaak mee aan radio- en televisieprogramma's en is een veelgevraagd spreker.
Verder lezen

De Toverberg uit Groningen

Logo De Toverberg

U krijgt een bevestigingsmail van boekwinkeltjes, vervolgens in principe binnen 24 uur een mail met betalingsgegevens. Check eventueel ook uw SPAMbox / ongewenste e-mail, daar komen die berichten nogal eens terecht.
De Toverberg is een webwinkel in 2dehands boeken [onderdeel van Antiquariaat De Oosterpoorter].
De staat van een boek wordt zo goed mogelijk beschreven. Boeken worden alleen 'als nieuw' aangeboden als ze nog in de oorspronkelijke folie zitten.
Verzending brievenbuspost binnen Nederland door PostNL [€ 4,10].
Verzending pakketpost binnen Nederland door DPD [€ 5 tot 1 kg; € 5,60 1 tot 10 kg].
België [DPD, onder voorwaarden]- € 6,85 .
U kunt geen rechten ontlenen aan het aanbod in dit boekwinkeltje. Het is mogelijk dat een hier nog aangeboden titel via een andere site al is verkocht.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ven, Jean-Pierre van de - RUZIE IN DE TENT. Waarom ruziemaken gezond is en confrontaties mijden niet werkt Ven, Jean-Pierre van de - RUZIE IN DE TENT. Waarom ruziemaken gezond is en confrontaties mijden niet werkt Ven, Jean-Pierre van de - RUZIE IN DE TENT. Waarom ruziemaken gezond is en confrontaties mijden niet werkt

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Toverberg

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Toverberg
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Toverberg een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Toverberg vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Toverberg kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.