boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

P. de Boer - BASISBOEK BEDRIJFSECONOMIE

Schrijver:
Titel: BASISBOEK BEDRIJFSECONOMIE
ISBN: 9789001094140
Uitgever: Wolters-Noordhoff B.V.
Bijzonderheden: 2007, 132pp, paperback goede staat Basisboek Bedrijfseconomie biedt met een hometrainer en een uitgebreide internetsite veel flexibiliteit, toegankelijkheid en actualiteit. Binnen welke didactische variant dan ook: voor elke beginnende student zonder
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Basisboek Bedrijfseconomie biedt met een hometrainer en een uitgebreide internetsite veel flexibiliteit, toegankelijkheid en actualiteit. Binnen welke didactische variant dan ook: voor elke beginnende student zonder bedrijfseconomische voorkennis en ook voor studenten die verdergaan in de dienstensector is het Basisboek de meest complete basismethode.
Zelfstudie op maat
Het Basisboek heeft een heldere opbouw. Het opgavenboek biedt veel alternatieve mogelijkheden. Het bevat verschillende rubrieken met vragen en cases in oplopende moeilijkheidsgraad. In de studentenuitwerkingen staan voor zelfstudie essentiële uitwerkingen.
Bij het opgavenboek is een hometrainer met digitale interactieve vragen gevoegd. Zelfstudie op maat voor iedere student!
Op het Internet staan instaptoetsen, op de praktijk gebaseerde vragen en cases, waardoor de actualiteit van de methode optimaal is.
Methodesite voor student en docent
De Internet methodesite bestaat uit drie delen waaronder een deel gericht op studenten en een deel dat uitsluitend toegankelijk is voor docenten die de methode gebruiken.
In het studentendeel bevinden zich o.a. zelftoetsen, links naar andere sites en de mogelijkheid tot een forumdiscussie. Het docentengedeelte bevat een uitgebreide docentenhandleiding met alle antwoorden, met leerdoelen (per hoofdstuk), leerstofplanningen en alternatieve leerroutes. Bovendien vindt u er elk kwartaal nieuwe cases en ander oefenmateriaal. Ook biedt het docentendeel mogelijkheden tot het uitwisselen van toetsvragen en suggesties en ideeën.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

P. de Boer - BASISBOEK BEDRIJFSECONOMIE