Cercas. J - Anatomie van een moment

Schrijver:
Titel: Anatomie van een moment
ISBN: 9789044515992
Taal: Nederlands
Uitgever: De Geus
Bijzonderheden: 2011, 543pp, Gebonden
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 7,70 (binnen Nederland)
Meer info: hardcover, omslag is er niet meer linnen kaft. prima staat

Tante Petra uit Delft

particulier
'Tante Petra’ bevat de boeken uit de nalatenschap van Petra Ybeles Smit, die in 2020 veel te vroeg op 56-jarige leeftijd is overleden. In boekwinkeltje 'Tante Petra' bieden wij, de nichtjes van Petra, de boeken te koop aan.
De verzameling boeken geeft een goed zicht op haar intellectuele nalatenschap. Petra Ybeles Smit was Theoloog en Bestuurskundige. Haar verzameling omvat boeken op het gebied van theologie in de meest brede zin (protestants, katholiek, feministisch, queer en disabled), moderne en vroege geschiedenis, politieke geschiedenis, politicologie, economie, filosofie, andragologie en mystiek.
In gesprek met Petra kon je altijd rekenen op een intelligent, goed onderbouwd verhaal. Met inlevingsvermogen en met verstand van zaken kon zij uiterst complexe vraagstukken duiden, diepe verbanden leggen, met begrip voor verschillende gezichtspunten. De boeken in dit boekwinkeltje vormden een belangrijke basis voor de kennis van onze tante Petra. Met veel genoegen willen we daarom deze collectie aan u doorgeven.
Gratis verzendkosten bij een bestelling van 50 euro of hoger.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cercas. J - Anatomie van een moment

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Tante Petra

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Tante Petra
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Tante Petra een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Tante Petra vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Tante Petra kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.