Demyttenaere, Bart - De Stoel van Petrus / achter de schermen v

Schrijver:
Titel: De Stoel van Petrus / achter de schermen van het Vaticaan
ISBN: 9789079001187
Taal: Nederlands
Uitgever: van Halewyck
Bijzonderheden: 2009, Grote zware paperback in prima staat, als nieuw.Verzk zijn 3,95 euro (en dan kan er nog een vergelijkbaar boek bij)
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het Vaticaan ligt regelmatig onder vuur. Terwijl in het seculiere Westen de kritiek almaar toeneemt, is de Katholieke Kerk in de rest van de wereld aan een opvallende opmars bezig. Nooit eerder in de geschiedenis waren er zoveel katholieken. Hoe machtig is het Vaticaan? Wat zijn de zwakke en sterke punten van de curie? Hoe verlopen de contacten met de islam en andere religies? En hoe groot is de invloed van de Heilige Stoel op het wereldgebeuren? Bart Demyttenaere slaagde erin tot de top van het Vaticaan door te dringen. Hij confronteerde aartsbisschoppen, pauselijke medewerkers en curiekardinalen met lastige vragen over het kerkelijke apparaat en probeerde hun persoonlijke drijfveren te achterhalen. De auteur opende de deuren van de Vaticaanse Bibliotheek en de Geheime Archieven, sprak met de hoogstgeplaatste vrouw van deze mannenwereld, trok op met Zwitserse wachters, schoonmaakploegen, de webmaster, tuinmannen en ambassadeurs van de paus, en slaagde er uiteindelijk in paus Benedictus XVI persoonlijk te ontmoeten. ‘De Stoel van Petrus’ werpt een kritische blik op een onbekende wereld en legt de kwetsbaarheid van het kaderpersoneel van de Katholieke Kerk bloot.
Verder lezen

de Koopjeskoffer uit Goirle

Logo de Koopjeskoffer

Wat leuk dat je (misschien wel) iets gaat bestellen in mijn winkeltje! Vaak kan er nog een boek (of meerdere boeken) bij je bestelling voor dezelfde verzendkosten. Om makkelijker te zoeken tussen mijn andere boeken op categorie, trefwoord etc. kun je ook op de website kijken, www.dekoopjeskoffer.nl. Verder staan er veel boeken ook op marktplaats, en kun je me vinden op Facebook en Instagram.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Demyttenaere, Bart - De Stoel van Petrus / achter de schermen van het Vaticaan Demyttenaere, Bart - De Stoel van Petrus / achter de schermen van het Vaticaan

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij de Koopjeskoffer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met de Koopjeskoffer
  • Na uw bestelling ontvangen u en de Koopjeskoffer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van de Koopjeskoffer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • de Koopjeskoffer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.