Boer, Jonnie & Thérese en Joël Broekaert - Jonnie & Thérèse t

Schrijver:
Titel: Jonnie & Thérèse thuis
ISBN: 9789462582620
Taal: Nederlands
Uitgever: WBooks, Zwolle / Restaurant de Librije, Zwolle
Bijzonderheden: Gebonden, 2018, 196 blz. Met foto's. Boek in cassette (vouwbare boekenstandaard). Tape van vouwlijn cassette gedeeltelijk los. Prijsstickerafdrukje op de cassette.
Prijs: € 18,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Ook Jonnie Boer en zijn vrouw Thérèse koken natuurlijk wel eens thuis en dat gebeurt nu vaker dan vroeger. In dit mooi uitgegeven boek beschrijven ze recepten en thema’s op jaargetijde, afgesloten met een hoofdstuk met originele hapjes voor een buffet met feestgerechten. Jonnie geeft uiteraard de recepten en Therèse Boer de drinkadviezen: die betreffen niet alleen wijnen maar ook diverse bieren, terwijl er ook veel originele cocktailrecepten te vinden zijn. Joël Broekaert schreef de verbindende, vaak verhalende teksten en voegde informatie toe over producten, specerijen en meer. De recepten zijn in iedere thuiskeuken voor koks met wat kookervaring goed te doen, met verkrijgbare ingrediënten. Van Jonnie's kruiden- en specerijenlijn wordt vaak gebruikgemaakt. Mooie kleuren- en zwart-witfoto’s van recepten, producten en van keuken- en tafelscènes met enthousiaste deelnemers. Een inspirerend boek voor wie graag kookt en barbecuet, vol ideeën en originele recepten. Het boek zelf zit in een kartonnen huls die heel simpel tot een boekenstandaard te vouwen is, waardoor het goed open blijft liggen.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Boer, Jonnie & Thérese en Joël Broekaert - Jonnie & Thérèse thuis

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.