Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Bijlsma, Rob - De Boomvalk

Schrijver:
Titel: De Boomvalk
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos
Bijzonderheden: 1980, 1e dr, 96 pp, pb, prima en fris exemplaar
Prijs: € 18,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Ill in zw/w. Omdat de boeken van Bijlsma zeer leesbaar zijn, vinden we deze vroege titel steeds meer in behoorlijk gebruikte staat. De omslagen zijn kwetsbaar voor krassen en het ruggetje is niet sterk. Afgezien van wat kleine witten puntjes langs de rugrand is dit een fris ogend exemplaar en daarom is ie iets duurder. Voor de verzamelaar van boeken in mooie staat.
Verder lezen

De Steenloper uit Groningen

Logo De Steenloper

TE KOOP GEVRAAGD: COLLECTIES BOEKEN OVER VOGELS, BIOLOGIE, NATUUR. Mail naar arenaria@home.nl voor uw aanbiedingen of om een afspraak te maken.
Duizend boeken over wilde vogels.
Wij reageren meestal dezelfde dag op uw bestelling. Kijk in uw SPAM als u geen bericht ziet.
Boeken worden zo volledig mogelijk beschreven op een schaal van GOED (compleet maar zeer gebruikt, meestal geen of een kapotte stofomslag), HEEL GOED (gebruikt, schoon boek, kan in geschreven zijn, stofofomslag kan slijt hebben), PRIMA (kan heel licht gebruikt zijn of lang in een winkel gestaan hebben) en ALS NIEUW (dit betekent eigenlijk nieuw - boek is geschikt voor de purist-verzamelaar of om cadeau te geven). Weest er dus op verdacht dat goed eigenlijk niet zo best is.
Verzendkosten: brievenbuspost binnen NL met PostNL 3,60, pakket binnen NL met DHL 5,99, naar BE is het meestal met DPD voor 6,85.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bijlsma, Rob - De Boomvalk