Cussler, Clive - Inferno op zee

Schrijver:
Titel: Inferno op zee
ISBN: 9789046112472
Taal:
Uitgever: Zwarte Beertjes
Bijzonderheden:
Prijs: € 3,45
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info: hard cover goede staat

Sylvia's Leesplezier

Sylvia's Leesplezier uit Voorburg

Sylvia's leesplezier kwam tot stand door de vele boeken die mijn vader mij na liet. Oorlogsboeken, maar ook scheepvaart en alles wat met machines te maken heeft,zat in zijn verzameling. Daarnaast verkoop ik wat mij wordt gegeven. Ik hou niet van weggooien. U kunt mij altijd benaderen met een vraag of een bod doen indien u de prijs te hoog vindt.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Sylvia's Leesplezier

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Sylvia's Leesplezier
  • Na uw bestelling ontvangen u en Sylvia's Leesplezier een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Sylvia's Leesplezier vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Sylvia's Leesplezier kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.