Kremer, Bruno P - Weidebloemen / druk 1

Schrijver:
Titel: Weidebloemen / druk 1
ISBN: 9789052101606
Taal: Nederlands
Uitgever: Thieme
Bijzonderheden: 2002, paperback In uitstekende staat als nieuw
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In deze gids vindt men de belangrijkste weidebloemen en de fraaiste hooilandtypen van Europa. Ze kunnen gemakkelijk op naam worden gebracht door een systeem van kleurcodes, 230 afbeeldingen in kleur - geordend volgens bloemkleur en bloemvorm - en 30 instructieve tekeningen.
De unieke kleurcode leidt de gebruiker langs de vele beschreven soorten. De rode kleurtabel betekent: alle weidebloemen met lichtroze tot roodviolette bloemkleur. Witte kleurtabel: alle weidebloemen met zuiver witte tot crèmekleurige bloemen. Blauwe kleurtabel: alle weidebloemen met lichtblauwe tot blauwviolette bloemkleur. Gele kleurtabel: weidebloemen met bleekgele tot oranje bloemkleur.
Verder lezen

Plant en boek uit Laren NH

Tenzij anders vermeld zijn de boeken zonder stickers, ex libris, naam vorige eigenaar of tekst.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kremer, Bruno P - Weidebloemen / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Plant en boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Plant en boek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Plant en boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Plant en boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Plant en boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.