Sholes, Lynn & Moore, Joe - Het laatste geheim

Schrijver:
Titel: Het laatste geheim
ISBN: 9789061122685
Taal: Nederlands
Uitgever: Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn, 2007
Bijzonderheden: 2007; 1e druk; paperback; 316 pag.; goed
Prijs: € 2,00
Verzendkosten: € 6,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Vertaling uit het Engels van 'The Last Secret' door Jan Smit; thriller, deel 2 uit een serie.
Opvolger van Het Graal-Complot.
De succesvolle reporter Cotton Stone raakt in diskrediet door een reportage over een, wat later blijkt, vervalst fossiel. Ze ziet echter kans zich te rehabiliteren met een reportage over een opzienbarende ontdekking van een eeuwenoud kristaltablet, waarop een geheime inscriptie staat in het handschrift van God zelf. Het blijkt de voorspelling van het einde der tijden te zijn, dat gelijk met de vondst in gang wordt gezet door de Nefilim, het leger van bloeddorstige 'gevallen engelen', die over de hele wereld mensen aanzet tot zelfmoord. Cotton blijkt de enige die de mensheid kan redden.
Verder lezen

De Penneveer uit Veghel

zakelijk

Logo De Penneveer

Welkom bij De Penneveer! Wij zijn gespecialiseerd in antieke en vintage kantoormaterialen. We zijn geen boekhandel: in onze winkel zijn de boeken er vooral om te demonstreren waar boekenmolens voor bedoeld zijn…
Voor deze tweedehands boeken heeft u geen recht van retour. Na uw bestelling ontvangt u een e-mail met betaalinformatie. Geen bericht ontvangen? Check uw spambox. Boeken worden na ontvangst van betaling zorgvuldig verpakt verstuurd.
Brievenbuspost € 3,60.
Pakketpost € 6,25.
Verzendkosten zijn voor rekening en risico van de koper. De verzendkosten staan bij elk boek apart vermeld. Combineren scheelt porto! Dat kan ook met een bestelling bij www.depenneveer.nl.
Voor verzending buiten Nederland gelden andere verzendkosten: mail ons eerst. Verzekerd verzenden mogelijk op aanvraag en tegen meerprijs. Coronaproof afhalen in Veghel mogelijk, maar uitsluitend op afspraak. Mail ons wanneer u meer informatie wilt: info@depenneveer.nl.
We do send WORLDWIDE, shipping costs depending on weight of the parcel and shipping address. All prices are in EURO and do NOT include shipping costs.
We require pre-payment, the details will be e-mailed to you.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sholes, Lynn & Moore, Joe - Het laatste geheim

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Penneveer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Penneveer
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    De Penneveer
    Kamer van Koophandel nummer: 53925629
    NL001766348B77
    www.depenneveer.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Penneveer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Penneveer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Penneveer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.