Postma, Annemarie - Leven in acceptatie Antwoorden, inzichten

Schrijver:
Titel: Leven in acceptatie Antwoorden, inzichten en inspiratie voor elke dag
ISBN: 9789000315598
Taal: Nederlands
Uitgever: Mana
Bijzonderheden: 2012 1e druk / gebonden met SO / 175 pag. / 307 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Hoe kom ik van mijn zelfkritiek en zelfveroordeling af? Wat kan ik aan mijn angsten doen? Mijn kind is ziek, moet ik dat dan maar gewoon accepteren? Waarom val ik terug in oude patronen? Is acceptatie niet hetzelfde als passiviteit en fatalisme? Hoe kan ik mijn accepterende levenshouding vasthouden? Hoe kan ik al die mooie inzichten uit De helende kracht van acceptatie toepassen in de dagelijkse praktijk?
In Leven in acceptatie geeft Annemarie Postma deze keer antwoorden op de meest gestelde vragen van lezers en geeft ze de lezer heldere overdenkingen, praktische oefeningen en verrassende inzichten mee. Een rustgevende, troostrijke gids in de hectiek van het dagelijkse bestaan.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 gram tot 2 kilo € 3,60 Pakketpost via postnl: € 6,75 (tot 10 kilo) Verzendkosten: BELGIË: € 6,85 via DPD DUITSLAND: tot - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Postma, Annemarie - Leven in acceptatie  Antwoorden, inzichten en inspiratie voor elke dag Postma, Annemarie - Leven in acceptatie  Antwoorden, inzichten en inspiratie voor elke dag Postma, Annemarie - Leven in acceptatie  Antwoorden, inzichten en inspiratie voor elke dag

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.