Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw
Restaurant- en serveertechnieken
Schrijver: | |
---|---|
Titel: | Restaurant- en serveertechnieken |
ISBN: | 9789044110364 |
Taal: | Nederlands |
Uitgever: | onbekend |
Bijzonderheden: | Jef Dewulf, Joseph Vercambre, Philippe [e.a.] Brengman |
Prijs: | € 18,20 |
Verzendkosten: | € 3,95 (binnen Nederland) |
Meer info: | Her en der wat ezelsoren, maar overall in goede staat. |
Gratis verzending in Nederland bij bestellingen vanaf € 35,-.
U kunt uw bestelling direct voldoen via Ideal. Bestellingen worden uiterlijk de volgende werkdag na ontvangst van de betaling verzonden. Alle pakjes worden verzonden via DHL, ook de brievenbuspakjes. U ontvangt ook daarvan altijd een Track&Trace-code zodat u het pakje kunt volgen.
U kunt uw bestelling direct voldoen via Ideal. Bestellingen worden uiterlijk de volgende werkdag na ontvangst van de betaling verzonden. Alle pakjes worden verzonden via DHL, ook de brievenbuspakjes. U ontvangt ook daarvan altijd een Track&Trace-code zodat u het pakje kunt volgen.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.