Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Restaurant- en serveertechnieken

Schrijver:
Titel: Restaurant- en serveertechnieken
ISBN: 9789044110364
Taal: Nederlands
Uitgever: onbekend
Bijzonderheden: Jef Dewulf, Joseph Vercambre, Philippe [e.a.] Brengman
Prijs: € 18,20
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info: Her en der wat ezelsoren, maar overall in goede staat.

Denises boeken uit Eindhoven

particulier

Logo Denises boeken

Gratis verzending in Nederland bij bestellingen vanaf € 35,-.
U kunt uw bestelling direct voldoen via Ideal. Bestellingen worden uiterlijk de volgende werkdag na ontvangst van de betaling verzonden. Alle pakjes worden verzonden via DHL, ook de brievenbuspakjes. U ontvangt ook daarvan altijd een Track&Trace-code zodat u het pakje kunt volgen.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.