Threes Anna - Motormoeder

Schrijver:
Titel: Motormoeder
ISBN: 9789050008020
Taal: Nederlands
Uitgever: Vassallucci
Bijzonderheden: Jaartal: 2005 - Druk: 1 - Staat: Goed - Lichte gebruik-/opslagsporen; Hoekje(s) licht gebogen; Lichte slijtage randjes/hoekjes/rug; Omslag licht gekruld
Prijs: € 12,10
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info:

Als Veronica Land drie is krijgt haar moeder een drieling – drie naar poep stinkende gillende baby’s. De carrière van haar moeder, een veelbelovende concertpianiste, ligt van de ene op de andere dag in puin. Veronica groeit op in de jaren zestig maar wil niet net als haar moeder een slaaf worden van haar kinderen. Veronica heeft haar eigen kind: haar motor.
Mannen houden van vrouwen op motoren – als ze achterop zitten en in bikini, liefst. Mannen houden niet van vrouwen óp motoren en zijn bang voor vrouwen die geen kinderen willen. Kinderen krijgen is normaal: het zaad moet verspreid worden over het land en nageslacht voortbrengen. Veronica leeft er ruig op los. Ze heeft relaties en affaires, met vrouwen en mannen, alles kan – maar geen nageslacht! Als haar vriendinnen stuk voor stuk veranderen in zogende, nestelende wezens trekt Veronica de wereld in, op zoek naar gelijkgestemden. Waar zijn de vrouwen die samen met haar riepen dat kinderen de vervuilers van de wereld zijn, de handenbinders, de vrijheidsberovers, de creaturen die alleen maar kunnen krijsen en relaties verpesten? Veronica ontmoet de man van haar dromen... die kinderen wil. De klok tikt, de kans om een echte vrouw te kunnen zijn lijkt bijna voorbij. Doet ze het of doet ze het niet?
Motormoeder is een roman over verzet tegen moederschap en de strijd voor idealen. Threes Anna weet opnieuw een gevoelige en spraakmakende snaar te raken: de 'moederlijke' eisen van de maatschappij, omgeving en vrienden conflicteren met het innerlijk verlangen naar vrijheid. Tegelijkertijd is Motormoeder een veelkleurig en virtuoos portret van de laatste vier decennia van de vorige eeuw.

Verder lezen

Products015.com uit Rotterdam

Logo Products015.com

Wij besteden veel aandacht aan het schoonmaken, het bepalen van de staat en de bijbehorende prijs van de boeken. Tevens worden de boeken zorgvuldig verpakt voor verzending. Kwaliteit en een eerlijke prijs vinden wij belangrijk.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Threes Anna - Motormoeder