Geert Stadeus - Snoecks 2011

Schrijver:
Titel: Snoecks 2011
ISBN: 9789077885185
Taal: Nederlands
Uitgever: Scriptum
Bijzonderheden: Jaartal: 2010 - Druk: 1 - Staat: Goed - Lichte gebruik-/opslagsporen; Lichte slijtage randjes/hoekjes/rug; Diverse lichte haar krasjes omslag
Prijs: € 14,75
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info:

Op de cover van Snoecks 2011 prijkt een foto van de Nederlandse mode- en glamourfotograaf Nicolaas de Bruin. De Bruin vertrok tien jaar geleden naar New York als fotomodel maar de jongste jaren is hij alleen nog aan de andere kant van de camera gespot. Samen met zijn vrouw runt hij vlakbij Hollywood een goed draaiende fotostudio waar hij modellen shoot voor internationale mannen- en modebladen.

Snoecks¿ blik op de wijde wereld levert opnieuw meesterlijke fotoreportages en verhalen op, die een nieuw licht werpen op o.m. de bewoners van de oevers van de Congostroom, de contrasten van Napels en de conflicten in Liberia en Israël. Opmerkelijk zijn de foto¿s die Iago Corazza nam bij primitieve stammen in Papoea Nieuw Guinea en de Venezolaanse reportage van Magnum-fotograaf Christopher Anderson.

Naast de vaste literaire rubrieken pakt Snoecks uit met een exclusieve voorpublicatie van de nieuwe, in 2011 te verschijnen roman van bestsellerauteur T.C. Boyle. Humor is er van vaste The Guardian-columnist Charlie Brooker en Patrick De Witte, bekend van zijn colums in Humo en Goedele.

Naast de grote namen uit de hedendaagse kunst ¿ Léopold Rabus en Javier Marín ¿ worden tal van eminente fotografen uitgebreid voorgesteld: van vaste waarden als Anderson & Low, Pedro Meyer, Ruven Afanador en Kishin Shinoyama tot sterke ¿nieuwkomers¿ als Haley Jane Samuelson, Marco Sanges en JiF.

Liefhebbers van natuurfotografie zullen vast opgetogen zijn met de fotoreeksen van Arabische raspaarden, lunchende haaien en net uit het ei brekende jonggeboren schildpadden en vogels.

Verder lezen

Products015.com uit Rotterdam

Logo Products015.com

Wij besteden veel aandacht aan het schoonmaken, het bepalen van de staat en de bijbehorende prijs van de boeken. Tevens worden de boeken zorgvuldig verpakt voor verzending. Kwaliteit en een eerlijke prijs vinden wij belangrijk.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Geert Stadeus - Snoecks 2011