Boer - Van oude voyagien

Schrijver:
Titel: Van oude voyagien
ISBN: 9789000025534
Uitgever: Goor En Zonen Van
Bijzonderheden: Redelijk, Hardcover zonder stofomslagDr. M.G. De Boer, Van Oude Voyagien, Derde Druk, N.V. Uitgevers-mij. ,, Joost van den Vondel" Amsterdam,enige beschadiging rug
Prijs: € 42,92 (Excl. verzendkosten)

ZOZI uit Utrecht

Ik bied als particulier meer dan 10.000 boeken aan op deze site. Geen bedrijf De verzendkosten zijn voor NL. : 2.95 brievenbuspakket en 4.95 pakket. België: 5.95 Duitsland: 7.95. Voor een complete boekenlijst kan er contact worden opgenomen via zozibooks@gmail.com of 06-20969899 Bestellen van meerdere boeken en hele series worden de reële verzendkosten in rekening gebracht.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij ZOZI

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met ZOZI
  • Na uw bestelling ontvangen u en ZOZI een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van ZOZI vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • ZOZI kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.