Lestrieux de, Elisabeth; tek. Schouwenburg, Nicole van - Maak h

Schrijver:
Titel: Maak het met Droogbloemen. Originele schikkingen met gedroogde materialen
ISBN: 9789021002774
Taal: Nederlands
Uitgever: Zomer & Keuning
Bijzonderheden: Als nieuw, 2e druk, 1984, 120 pag
Prijs: € 1,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Originele schikkingen met gedroogde materialen. Ideeën voor het maken van kleurrijke schikkingen met droogbloemen en andere gedroogde materialen.

De Tresoor uit Lage Zwaluwe

particulier

Logo De Tresoor

Alle prijzen zijn excl. verzendkosten. Afhalen kan in Lage Zwaluwe of in Dordrecht. Bij afname van meerdere boeken scheelt dat in de verzendkosten, ook kunnen er dan afwijkende prijzen afgesproken worden. Doe er uw voordeel mee!

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lestrieux de, Elisabeth; tek. Schouwenburg, Nicole van - Maak het met Droogbloemen. Originele schikkingen met gedroogde materialen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Tresoor

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Tresoor
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Tresoor een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Tresoor vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Tresoor kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.