Vergeer, Koen - Le Mans

Schrijver:
Titel: Le Mans
ISBN: 9789045007977
Taal: Nederlands
Uitgever: Atlas, Amsterdam
Bijzonderheden: Paperback, 2004, 256 blz. Met foto's en een kaart. Enkele kleine vouwtjes.
Prijs: € 6,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Geschiedenis van de 24 uur van Le Mans, een jaarlijks autosportevenement.

Met de opkomst van de auto in de eerste helft van de 20e eeuw ontstond er automatisch behoefte aan enerzijds de praktische ontwikkeling van de talrijke automerken en anderzijds de menselijke competitie met de steeds sneller en beter wordende modellen. Zo zijn er in de diverse disciplines van de autosport een aantal klassiekers ontstaan, waaronder de Grand Prix van Monaco voor de Formule I, de 500-mijls race van Indianapolis voor de Amerikaanse Indy-cars en de 24 uur van Le Mans voor de prototypen van de 'gewone' automerken. Auteur Koen Vergeer verhaalt op meeslepende wijze over deze heroïsche test en strijd van auto en mens, waarbij iedere lezer het gevoel zal krijgen zelf tot de deelnemers en tenminste tot de toeschouwers te behoren.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.