Tolkien, J.R.R. - In de ban van de ring

Schrijver:
Titel: In de ban van de ring
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: Utrecht/Antwerpen: Het Spectrum, 1956-57; 3 delen met (deels beschadigde) originele stofomslagen, uitvouwbare kaart ingeplakt in deel 3, bruine linnen banden met opdruk in goud en rood. Complete set met s.o. zeer schaars.
Prijs: € 325,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Oorspronkelijke Engelse editie verscheen 1954-55. De vertaling van Max Schuchart is de eerste in een andere taal. Omslagtekeningen door Cees Kelfkens. De losse kaart in het insteekmapje van deel 1 ontbreekt. Conditie deel 1 ('De reisgenoten'): boek in prima staat, stofomslag heeft scheur van 7 cm op overgang voorkant-rug, scheur van 8.5 cm bovenin rug met een stukje papierverlies van 3x0.5 cm, kortom matig; conditie deel 2 ('De twee torens'): boek in prima staat, stofomslag (compleet) ietwat gesleten op overgang voorkant-rug en kleine slijtagesporen op achterkant; deel 3 ('De terugkeer van de Koning'): boek in prima staat, stofomslag licht slijtspoor over lengte van hele rug, verder in zeer goede staat. Als geheel opmerkelijk goed bewaard gebleven set.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tolkien, J.R.R. - In de ban van de ring

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Serendipity

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Serendipity
  • Na uw bestelling ontvangen u en Serendipity een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Serendipity vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Serendipity kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.