Post, Doeke - De derde weg - Een analyse en toekomstvisie vanui

Schrijver:
Titel: De derde weg - Een analyse en toekomstvisie vanuit vijftig jaar ervaring in de zorgsector
ISBN: 9789035231153
Taal: Nederlands
Uitgever: Reed business
Bijzonderheden: 2009, 235pp, Gebonden. Als nieuw. Randen van papier iets verkleurd door zonlicht.
Prijs: € 4,90
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Emeritus hoogleraar doeken Post kan bogen op 50 jaar ervaring In de gezondheidszorg. Een veelzijdige ervaring, want hij was werkzaam in uiteenlopende secties binnen de zorgsector. Dit boek is gebaseerd op eigen wetenschappelijk onderzoek en gesprekken met mensen uit de zorg. Het is echter vooral een persoonlijk boek waarin post een eigen visie geeft op de ontwikkeling In de zorg.

Post maakt de huidige structuur en organisatie van de zorgsector inzichtelijk. Op grond van gesignaleerde trends doet hij voorstellen om de zorgsector duurzamer te maken. Hij kiest niet voor een terugkeer naar het oude stelsel , maar evenmin voor de huidige zorgmarkt, die is geënt op de individualistische mensvisie. Hij pleit voor een derde weg waarin solidariteit de basis blijft en de vrije markt wordt beperkt, en waarin de kwaliteit van de zorg een basis moet zijn voor competitie en niet voor geld.
De derde weg is bestemd voor wie werkzaam is In de curatieve zorg zoals artsen, verpleegkundigen en andere hulpverleners, voor sociaal geneeskundigen, in de jeugdzorg en bij GGDS of arbeid en gezondheid. Maar ook zeker voor beleidsmakers in de zorg, werkzaam bij overheden en in de politiek.

Bevat literatuurlijst
Verder lezen

mind@work uit Den Haag

zakelijk

Logo mind@work

Omdat mijn boekenkast overvol begint te raken, moet ik helaas afscheid nemen van een aantal boeken. Vooral op het gebied van faciliteren, verandermanagement, management, visie, leiderschap en (politieke) besluitvorming. En natuurlijk veel verwijzingen naar viervoudige modellen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Post, Doeke - De derde weg - Een analyse en toekomstvisie vanuit vijftig jaar ervaring in de zorgsector

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij mind@work

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met mind@work
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  mind@work VOF
  Kamer van Koophandel nummer: 75628252
  NL860344988B01
  https://www.mindatwork.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en mind@work een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van mind@work vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • mind@work kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.