Dirven, R. - Vincent van Gogh / Verloren Vondsten / druk 1

Schrijver:
Titel: Vincent van Gogh / Verloren Vondsten / druk 1
ISBN: 9789080610842
Taal: Nederlands
Uitgever: Breda's Museum
Bijzonderheden: 2003, 192pp, paperback, nieuwstaat
Prijs: € 50,00
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek geeft in eerste instantie een beeld van de verspreidingsgeschiedenis van het vroege werk van Van Gogh. Onderzoek bracht onbekende feiten aan het licht. Wat gebeurde er precies bij de verhuizingen van moeder Van Gogh? Hoeveel tekeningen en schilderijen belandden in de kelder van Jan Couvreur? Bestond er een 'vierde kist´met werken van Vincent?
Het vooroordeel over de ´verloren vondsten´ lijkt in sommige gevallen onterecht. Nieuwe inzichten omtrent de herkomst en nadere studie van de werken zelf nopen tot heroverweging. Maar wellicht ook tot een bijstelling van het beeld van de beginnende kunstenaar Vincent van Gogh.
Verder lezen

Dempo uit Breda

particulier

Logo Dempo

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dirven, R. - Vincent van Gogh / Verloren Vondsten / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Dempo

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Dempo
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Dempo een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Dempo vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Dempo kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.