Wiep Idzenga - Hard gras 105 - De Denen

Schrijver:
Titel: Hard gras 105 - De Denen
ISBN: 9789026330520
Uitgever: Ambo|Anthos
Bijzonderheden: . Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2015. Taal: Nederlands.
Prijs: € 5,85
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Hard gras 105
Themanummer DE DENEN
In deze voor het voetbal sombere dagen kiezen we voor Deense vrolijkheid.
Meteen hoor je de kakelende lach van Søren Lerby en het aanstekelijke geschater van Frank Arnesen, de twee meest geïntegreerde Denen in die langdurige symbiose tussen het Deense en het Nederlandse voetbal.
Hoewel het eenrichtingsverkeer was: de Denen kwamen hier. Ole Madsen was de eerste hoewel niet de beste. Wiep Idzenga huurde een busje en maakte een road trip langs Deense velden.
Veel Denen lachten niet. Ze keerden vroegtijdig terug naar het vaderland. Het grote talent Jeppe Curth vond het niet fijn dat zijn medespelers hem in de douche onder piesten, zoals in die tijd bij Feyenoord gebruikelijk. Ook
Lars Elstrup had meer warmte verwacht in Rotterdam waar hij tijdens de training geregeld opliep tegen de ellebogen van Sjaak Troost.
Ivan Nielsen, de beste Deense voorstopper ooit, heeft ook bedenkingen tegen landgenoten. Over Guus Hiddink zegt hij: 'Wat een ongelofelijke klootzak.' De Deen Povlsen kan het nog steeds niet verkroppen dat Romario wel in
de basis stond en hij niet.
Zo staat dit nummer vol vreugde en verdriet, op zijn Deens, dus zonder tranen.
Henk Spaan, Matthijs van Nieuwkerk, Hugo Borst
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal of bancontact betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wiep Idzenga - Hard gras 105 - De Denen