Obaachan, Annie - Amigurumi - Gehaakte dieren

Schrijver:
Titel: Amigurumi - Gehaakte dieren
ISBN: 9789057644207
Taal: Nederlands
Uitgever: Librero
Bijzonderheden: Grote luxe paperback in nieuwstaat
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Amigurumi is de Japanse kunst van het maken van gehaakte knuffeldieren en is razend populair aan het worden. Dit speelgoed kan zo eenvoudig of ingewikkeld worden als de maker wil - van een kleine pingu•n tot een uitgebreid samengestelde olifant. Dit boek geeft alle informatie die nodig is om te beginnen, met tips over het kiezen van garen en naalden en uitleg over de belangrijkste technieken._Maak alle dieren met hoofdvormen als bollen, eieren, cilinders en platte cirkels, die snel en eenvoudig te haken en in elkaar te zetten zijn. Het boek bevat duidelijke stap-voor-stapinstructies voor het maken van vijftien schattige diertjes, waaronder een kleine beer van mohair, een slaperige siamees, een stel Franse pingu•ns en een brutaal konijntje, plus de vaardigheden die nodig zijn om unieke wezens te maken.
Verder lezen

de Koopjeskoffer uit Goirle

Logo de Koopjeskoffer

Je vindt me ook op Facebook, en op marktplaats met echt heel veel boeken, in allerlei genres. Zoek daar op koopjeskoffer en je komt vanalles tegen. Je kunt ook langskomen in Goirle om rond te snuffelen, stuur dan even een berichtje om een afspraak te maken.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Obaachan, Annie - Amigurumi - Gehaakte dieren Obaachan, Annie - Amigurumi - Gehaakte dieren

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij de Koopjeskoffer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met de Koopjeskoffer
  • Na uw bestelling ontvangen u en de Koopjeskoffer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van de Koopjeskoffer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • de Koopjeskoffer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.