Corbijn Maarten / Bril, Martin - Toeval bestaat niet / druk 1

Schrijver:
Titel: Toeval bestaat niet / druk 1
ISBN: 9789035106505
Taal: Nederlands
Uitgever: Prometheus, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2002, Gebonden
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
De foto's van Maarten Corbijn verschijnen met de regelmaat van de klok. En overal. Zijn werk duikt op in bladen als Quote, Oor en Vrij Nederland. Maar ook in Elegance, Dutch Heights en het Franse Actuel, op platenhoezen en affiches. Overal. Ooit als popfotograaf begonnen, gaat zijn werk inmiddels veel verder.

Hij fotografeert politici, cineasten, modellen, zakenmensen, uitvinders, komieken, voetballers, schrijvers en filmsterren. Hij fotografeert, kortom, mensen. Of hij nou dagenlang met Thom Hoffman optrekt om hét portret te maken, of twee minuten de tijd krijgt om tussen kleedkamer en podium Tina Turner te fotograferen, altijd zijn het ontmoetingen die het beste van hem vergen. Het beste van Maarten Corbijn is zijn vermogen mensen voor zich te winnen, met alerte nieuwsgierigheid en humor.

'Toeval bestaat niet' toont de resultaten van een heldere blik, het talent die ene flits van die ene seconde af te wachten en het geheim van een goed humeur. Toeval bestaat niet, en zo is het.

Bevat portretten van o.a. Boudewijn Büch, Paul Verhoeven, Jan Cremer, Theo van Gogh, Freek de Jonge, Herman Brood, Nico, Brian Eno, Nick Cave, Jimm Kerr, Herman Brusselmans en Kamagurka.
Verder lezen

Dempo uit Breda

particulier

Logo Dempo

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Corbijn Maarten / Bril, Martin - Toeval bestaat niet / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Dempo

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Dempo
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Dempo een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Dempo vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Dempo kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.