Onbekend - Rinus

Schrijver:
Titel: Rinus
ISBN: 9789072603111
Uitgever: Afdh Uitgevers
Bijzonderheden: . Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Taal: Nederlands.
Prijs: € 14,75
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Wie is Rinus? Daarover schrijven Sjarel Ex, Willem Otterspeer, A.L. Snijders, Tommy Wieringa, Hans Wolff, Wladimir Roemjantsew, Sjarel Ex, Hein van Haaren,
Rutger Cornets de Groot, Wietze Patijn, J.P. Guépin, Philip Peters, Nina van den Bosch, Dick Matena en Peter Struycken.

Ruim een derde deel van dit boek bevat nieuw en niet eerder gepubliceerd beeld- en tekstmateriaal van Rinus van den Bosch (Den Haag, 1938-1996). In Rinus schrijven mensen uit de wereld van kunst en wetenschap over hun contact met deze opmerkelijke, veelzijdige man en fascinerende kunstenaar.

Museum Boijmans van Beuningen besteedt een retrospectief aan deze Haagse kunstenaar. Opening tentoonstelling: 19 september 2009.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal of bancontact betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Onbekend - Rinus